loading...

Nieuws van de leden

Introductie nieuw lid: 
Van Elst Cranes, Patrick van Elst

Ik ben Patrick van Elst van het bedrijf Van Elst Kraanverhuur BV. Ook wel Van Elst Cranes geheten. Ons bedrijf is gevestigd aan Spaarpot Oost 8 in Geldrop. We bestaan inmiddels ruim 30 jaar, maar eigenlijk zijn dat er bijna honderd! Dit omdat de echte oorsprong ligt bij de gebroeders van Elst. Ik ben onlangs lid geworden van Gemini. In een kort verhaal vertel ik wie ons bedrijf is.

Je kunt ons eigenlijk niet missen. Met onze vuurrode kranen en zware vrachtwagens zijn we een bekende verschijning op de weg en op vele projecten.

Wij zijn een kraanverhuurbedrijf met een breed scala aan kranen voor laden en lossen, offshore, industrie en bouw. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit van het materieel voorop. Daartoe zijn we VCA gecertificeerd en lid van de Vereniging Verticaal Transport. Ons bedrijf bestaat uit zo’n vijftien medewerkers.

Naast kraanverhuur bestaan onze werkzaamheden uit speciaal transport. Diverse diepladers, semi-diepladers, euro-diepladers en vlakke opleggers staan ons daarbij ter beschikking. Geschikt voor (grote) machineverhuizingen en transporten.

Als derde activiteit beschikken wij over een handelsvoorraad kranen, transportmaterialen en voertuigen. De handelsvoorraad wordt regelmatig vernieuwd. Daarvoor reis ik regelmatig af naar binnen- en buitenlandse bestemmingen.

Sinds kort ben ik lid van Gemini. Goed voor het onderhouden van contacten met collega’s in Geldrop-Mierlo. Belangrijk ook om Gemini groot te maken, zodat ze onze belangen goed kan vertegenwoordigen. Ik hoop bij diverse activiteiten aanwezig te zijn komende tijd.

Kijk voor meer informatie en mooie foto’s eens op onze website www.elst-cranes.com

Ine Brummelhuis stelt zich voor

Hallo, mijn naam is Ine Brummelhuis en sinds 1 januari dit jaar ben ik lid van GEMINI. Mijn bedrijf Precious Beauty Care distribueert top cosmetica voor beauty professionals onder het merk LeviSsime. Ook helpen we schoonheidsspecialistes en huidtherapeutes succesvol te zijn in hun vak en hun bedrijfsactiviteiten. Precious Beauty Care is gehuisvest in het monumentale fabrikantenhuis aan de Bogardeind 25, waar in het verleden de voormalige premier van Agt nog heeft gewerkt. 


Als huidtherapeute heb ik een zeer succesvolle praktijk gehad en heb dit weten te combineren met een decennium als docente en het moederschap. Vijftien jaar later in 2009 is de groothandel van Precious Beauty Care opgericht, om ook startende schoonheid specialistes te kunnen helpen met top cosmetica en de fijne kneepjes van ondernemerschap. Mijn visie is dat iedere schoonheidspraktijk kan leren om veel mensen van hun huidproblemen af te helpen. 

Ik woon in Geldrop met mijn man. Onze 3 kinderen wonen al enkele jaren zelfstandig en zien we gelukkig regelmatig. Naast mijn werk heb ik altijd graag vrijwilligers werk gedaan, waaronder Sint Brigida kerk, Augustinianum school, LOGO lopers vereniging en recentelijk nog FOG / Ondernemend Geldrop-Mierlo. Verder lees en reis ik graag en vind je mij ook op de tennisbaan. 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en zie uit naar de boeiende en gezellige GEMINI bijeenkomsten. Tot ziens. 
 
Warme groeten,
Ine Brummelhuis


Gemini verwelkomt van harte drie nieuwe leden per 1 januari 2019:
Precious Beauty Care, Van Elst Cranes en WK Installatie.

Nanogate Glazing Systems BV is middels een juridische fusie opgegaan in Nanogate Eurogard Systems BV. De firmanaam is dientengevolge gewijzigd in Nanogate Eurogard Systems BV. 

EigenEnergie.net (Spaarpot 20, Geldrop) is toegetreden tot Gemini. Wij heten Henrico van den Boomen van harte welkom!

Als eerste nieuw lid van Gemini in 2018 kunnen we verwelkomen:J. Saasen BV, Industrieweg 54, Mierlo. Wij heten Antonie Saasen van harte welkom! 

Nieuwe leden in 2017

Klik hier  voor de bedrijven die in 2017 lid zijn geworden van Gemini

Leden

Ledenlijst

Bekijk hieronder onze ledenlijst.

NaamLogo
  
ABN AMRO Bank NV

ABN-Amro
Andritz Feed & Biofuel BV

Andritz
St. Anna Zorggroep

St. Anna
ASP Gebouwenservice
 
 
Bouwbedrijf Baten BV

Bouwbedrijf Baten
Bergerhof Taxi Tours BV

Bergerhof
D-Sign visual solutions

 
 
Dolphin Production BV

Dolphin
Dommeldael Accuontants Dommedael 
DPI BV

DPI
EigenEnergie.net BV  
Van Elst BV
 
 
Gemeente Geldrop – Mierlo

Geldrop - Mierlo
Bouwbedrijf van Gerven BV

Gerven, Van
GLDK advocaten
 
 
Van der Hoorn Buigtechniek

Van der Hoorn
Houta Groep

Houta groep
Intera Interieurbouw BV

Intera
Kuhn - Geldrop BV

Kuhn
Labo Mechanische Bewerking

Internationaal Transportbedrijf
Tinie Manders BV


Nanogate Eurogard Systems BV

NH Hotels Geldrop

Noax Brandbeveiliging en Bedrijfshulpverlening

 
 
Van Nunen Transport en Logistiek BV

Van Nunen
Offacility

 
Paper Planet BV


Precious Beauty Care
              

 
Rabobank Dommelstreek
Rabobank
Renewi Nederland BV
 
 
De Rooy Logistics BV

De Rooy Logistics
ETB J. Saasen BV

 
Schretlen Notaris

Schrelten Notaris
Smit Facilitair Geldrop vof

Smit Facilitair
Spoed slijptechniek

 Van Stipdonk Landschapsinrichting BV 
Van Stratum Techniek BV

Van Stratum
Wesley Keeris Installatietechniek  

Meer weten over Gemini?

Wilt u meer weten over de activiteiten van Gemini, wilt u zich aanmelden voor een bijeenkomst of heeft u interesse om lid te worden dan kunt u contact met het secretariaat opnemen via info@ov-gemini.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Gemini

013 205 00 25 
info@ov-gemini.nl

Postadres
Postbus 90154
5000 LG Tilburg

Vestigingsadres 
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

 

Gemini